Nutriție

 

 

Stilul de viaţă sănătos reprezintă o componentă de bază a menţinerii sănătăţii, a profilaxiei eficiente a celor mai multe afecțiuni. Un element principal al stilului de viaţă este alimentaţia.
Optând pentru alimente sănătoase, asigurăm organismului combustibilul şi catalizatorii necesari proceselor vitale.

O consultație nutrițională presupune construirea unei imagini detaliate a stilului dvs. de viață, a obiceiurilor alimentare, a istoricului medical și a oricăror preocupări pe care le aveți cu privire la sănătatea și bunăstarea dvs. Cu aceste informații, putem lucra cu dvs. pentru a forma un plan alimentar care să se potrivească nevoilor dvs., stilului dvs. de viață și angajamentelor zilnice.

Nutriționistul va colabora cu dvs. pentru a identifica alimentele pe care ar trebui să le consumați și vă va ajuta să vă bucurați de o mulțime de alimente minunate care vă fac să vă simțiți bine atât în ​​corp, cât și în minte. Unde este necesar, veți primi, de asemenea, sfaturi și recomandări cu privire la care suplimente de vitamine și minerale sunt cele mai bune pentru dvs. pentru a completa bunătatea alimentelor și pentru a vă oferi o nutriție completă. Nu abordăm doar simptomele dumneavoastră; căutăm cauzele care stau la baza problemelor de sănătate și dorim să vă simțiți bine în fiecare aspect al vieții dvs. În timpul consultării dvs., vă putem recomanda, de asemenea, anumite teste de laborator care sunt adecvate pentru a evalua cerințele dvs. nutriționale sau starea de sănătate și să ne ajute să lucrăm împreună pentru a găsi soluții potrivite pentru dvs. 

Progresul dvs. va fi monitorizat și revizuit în cadrul controlului nutrițional, iar recomandările dvs. vor fi ajustate și actualizate pentru a se potrivi în jurul dvs.

 


Estetică

Îndepărtează grăsimea și slăbește

Reducerea tuturor tipurilor de celulită, a depozitelor de grăsime și a retenției de apă. Efectul diatermic și circulator WINBACK are o acțiune directă asupra tuturor zonelor de depozitare (stomac, șolduri, coapse) și  îndepărtează imperfecțiunile profunde. O reducere a volumului reduce presiunea asupra hipodermei, permițând estomparea efectului de coajă de portocală. WINBACK este ideal ca suport pentru slăbire și în îndepărtarea imperfecțiunilor profunde.

Îndepărtarea grăsimii

Exemplu Fiziopatologie: Celulita Fibroasă. Acțiune antialgică, apoi îndepărtarea aderențelor cu o hipertermie localizată.
Tehnică: masaj ușor apoi frământare în TECAR 3.0 (DUAL ACTIVE) pentru un tratament focalizat, în vederea liberării tensiunilor.

Slăbire

Exemplu Fiziopatologie: Depozit adipos local. Activare celulară – Diatermie. Tehnică: stimul Reflex și Limfatic. Masaj în profunzime în TECAR 1.0 (ACTIVE PASSIVE) pentru stimularea locală și declanșarea unui proces de limitare a zonei distale.

 

Revitalizare și regenerare

Energia  procedurii TECAR regenerează și revitalizează toate straturile pielii, prin stimularea profundă a resurselor naturale ale corpului. De la prima ședință, tenul își va regăși o uimitoare strălucire naturală. Regenerarea pielii și exfolierea imperfecțiunilor. WINBACK stimulează fibroblastele pentru producerea de colagen și elastină, dându-le un aspect mai ferm. Încălzirea selectivă a țesutului stimulează întinderea pielii, datorită acțiunii sale asupra colagenului. Acțiunea profundă a capetelor MIX concentrează energia în straturile pielii.

Revitalizare

Exemplu Fiziopatologie: Ptoza abdominală. Activare celulară (viscerală și musculară). Mobilizare manuală în combinație cu exerciții fizioterapeutice sau cu echipament de consolidare musculară. Utilizarea TECAR 2.0 (DUAL PASSIVE).

Regenerare

Exemplu Fiziopatologie: Destinderea pielii. Reactivare a fibroplastului și angajare a micro-capilarelor… Aplicare localizată cu un ușor masaj corporal/facial în TECAR 4.0 pentru atingerea tuturor straturilor pielii.